Tuki

Minulla olisi kuva joka pitäisi vektoroida, mitä teen?
Lähetä vektoroitava kuva sähköpostilla blacklab@blacklab.fi ja pyydä hinta-arvio työstä. Mikäli tiedät käyttötarkoituksen – esim. paitapainatus tai sivustolle – ja toivottavan valmistumisajan niin kerro ne asiat myös. Saat paluuviestinä hinta-arvion ja mahdollisesti lisäkysymyksiä. Valmiina on hyvä olla myös laskutustiedot.
Haluaisin keskustella työstä, projektista tai tehtävästä, miten saan yhteyden?
Pienenä yrityksenä toimistoni sijaitsee samassa tilassa missä asun, niin paikalletulo ei ole mahdollista, mutta ottamalla muilla tavoilla yhteyttä voidaan sopia fyysiset ja sähköiset tapaamiset.
Sivusto ei tervehtinyt ärsyttävällä pop-upilla tai bannerilla tuhansine nappuloineen?
Tällä hetkellä sivusto ei käytä evästeitä eikä muita seurantamekanismeja joten ilmoituksia ei tule. Mikäli tulee palveluita mihin kyseisiä tekniikoita tarvitaan, niistä ilmoitetaan erikseen.
Kuka on yrityksen takana oleva henkilö?
Yritysmuoto on toiminimi ja työllistää yhden henkilön eli itse toiminimen haltijan. Kun yrityksesi tai yhteisö ostaa palvelun, ostat yhden (1) henkilön työtä.
Miksi yritys tekee paljon pieniä eri asioita yhden sijaan?
Yrittäjänä oleminen on myös sitä että osaa vähän sieltä ja täältä asioita. Kun projektia aletaan tekemään, keskitytään projektin vaatimiin osaamisalueisiin. Hiljaisina aikoina ylläpidetään olemassaolevia taitoja ja opitaan uutta.